Hétfő, Szerda 14-19 | Kedd, Csütörtök, Péntek 8-13

Esztétikai fogászat

Esztétikai fogászat

Mi az esztétikai/kozmetikai fogászat?


Az esztétikai fogászat során a fogorvos a természeteshez nagyban hasonlatos helyreállításokat végez, ügyelve az ép fogazatra jellemző alakbeli és rágófelszíni formákra, valamint a harmonikus fogszín visszaállítására. Mindez a fogorvos részéről sokkal több időráfordítást, speciális technikák és legjobb minőségű fogászati anyagok alkalmazását követeli meg.


Rendelőnkben minden beavatkozás ezen elveket hűen követve készül, ezért nyugodtan nézzék meg az általunk készített többi képet is web-oldalunkon, ami ékes bizonyítéka ennek.

A kozmetikai fogászat az előzőekben leírtak egy továbbfejlesztett változata, amikor a fogorvos már nem csak a természetes fogazathoz illő helyreállítást végez, hanem a páciens igényeinek megfelelően igyekszik az ideális mosoly megteremtésére. Egyszerűbben mondva a 60 éves Mariska néninek olyan fogakat „varázsolunk”, mintha 20 éves lenne! 🙂

Köszönjük, hogy meglátogatja web site-unkat!

Reméljük, hogy a magasan informatív karakterének köszönhetően sok modern, esztétikai fogászati kezelési lehetőségre keltjük fel ez által az érdeklődését!

Ne essen tévedésbe! Ez alapján még véletlenül se állítson fel otthon saját kezelési tervet! Nézelődjön, informálódjon, merüljön nyugodtan bele e magas szintű fogászat szépségeibe, de a személyreszabott kezelési terv kidolgozásához mindenképp találkoznunk kell!

Soha se feleddje! Mi minden esetben pácienseket gyógyítunk és nem fogászati beavatkozásokat végzünk!

Where to find us

Közösségi média

EnglishSerbia