Hétfő, Szerda 14-19 | Kedd, Csütörtök, Péntek 8-13

Fogfehérítés

Fogfehérítés

Mosolyod a legértékesebb kincseid egyike. Sokkal többet mond el rólad, mint az autó, amit vezetsz, a ruha, amit viselsz vagy a frizura, ami már a következő idényben divatjamúlttá válik. Az egészséges, fehér mosoly azonban soha sem megy ki a divatból!
Ne feledd a gyönyörű, fehér mosoly könnyen a társaság középpontjába helyez, valamint rendkívüli magabiztosságot eredményez. Engedd meg, hogy ez által járulhassunk hozzá jövőbeli sikereidhez!
Már több száz évvel ezelőtt is próbálkoztak fogfehérítéssel, így mára már több módszer is kialakult. Tény és való, hogy a fogorvos által végzettek esetében figyelhetők meg a legjobb eredmények!

Mi a helyzet a bolti készítményekkel (fehérítő fogkrémek, szalagok stb.)?
Ezek inkább csak színfenntartásra alkalmasak professzionális fehérítés után. Nagyobb eredmény csak a TV-reklámokban figyelhető meg.

Hogyan hat a fogorvos által alkalmazott készítmény?
A hatóanyag a fog víztartalmán keresztül jut be az elszíneződésig, és azt oxidálva világosítja ki a fogat. Feledje el a téveszméket! Nincs itt szó sem savazásról, sem csiszolásról, csak a természetben oly fontos oxigén jótékony hatását használjuk a szépség elérése érdekébe!

Milyen fogak fehéríthetők?
Minden fog fehéríthető, de a legjobb eredmény a külső okok miatt elszíneződött, sárgás, narancssárgás és barnás fogak esetében figyelhető meg. Az „agyontömött” elülső fogak esetében inkább más módszer ajánlott (pl. héjkerámia, telekerámia koronák stb.)!
Fehéríthetők teljes fogívek vagy egyes elszíneződött fogak (pl. gyökérkezeltek). Természetesen ezen utóbbiaknál, mindenek előtt korrigálni kell a kiváltó okot (helytelen gyökérkezelés), majd csak ezután lehet belekezdeni magába a fogfehérítésbe.

Mennyire hosszantartó ez a fehérség?
Fenntartó kezelések mellett állandó, melyek sűrűsége a chromatogén ételek (tea, kávé, vörösbor, szőlő stb.) bevitelének sűrűségétől és a dohányzás mennyiségétől függ.

Hogyan is néz ki az általunk végzett fehérítés?
A fogakról lenyomatot veszünk, és ez alapján készül el a hajlékony és igen vékony fehérítő sín. Ebbe a sínbe helyezi bele a páciens a tőlünk kapott sűrű fehérítő zselét az esteli fogmosás után és a fogívre felhelyezve, vele alszik. 1 hét leforgása alatt kb. 6 színárnyalatnyi világosodás figyelhető meg.

Gyorsabban nem lehetne?
Azon pácienseink számára, akiknek a tegnap is túl későn lett volna, van egy sokkal gyorsabb opció. Gumilepedős izolálás mellett lehetőség van sokkal koncentráltabb szerek használatára is. Ezek által a fogak már akár 1,5 óra után is sokkal fehérebbek lesznek, de ez egy kicsit erősebb érzékenységgel járhat. Azonban az igazán jó és hosszútávú eredmény elérése érdekében, ajánlott még úgy 1 hétig folytatni sínes, gyengébb koncentrációjú készítményekkel!

Mi a helyzet a fehérítő lámpával?
Rengeteg tudományos munkában bebizonyított tény, hogy a lámpás fehérítés semmivel sem ad hosszú távon jobb eredményt, mint a „gyalogos” sínes eljárás. A lámpa hatására a fog jobban elveszti nedvességtartalmát (dehidratálódik), így a kezelés után tényleg sokkal fehérebbnek hatnak a fogak, de ez csak egy érzéki csalódás. Mint minden koncentráltabb szer használatánál, itt is ajánlott lenne sínes-lassú eljárással folytatni, még kb. 1 hétig.

Mellékhatások?
A fogban felhalmozódó oxigén molekulák enyhe nyomást gyakorolnak az idegre, ezért az a fehérítés ideje alatt kicsit érzékenyebb a külső ingerekre (pl. hideg), de ez teljesen megszűnik pár nappal a terápia befejezése után. Mindenkinek ajánlott különböző érzékenységcsökkentő szerek (fogkrém, szájvíz stb.) használata a fehérítés előtt 2 héttől a befejezés utáni 2 hétig.

Elvesztem! Melyiket is válasszam?
Mint minden terápia, ez is egyénre szabott kell, hogy legyen. Nem maradt más! El kell jönni, és meghallgatni személyre szóló ajánlatunkat!

Köszönjük, hogy meglátogatja web site-unkat!

Reméljük, hogy a magasan informatív karakterének köszönhetően sok modern, esztétikai fogászati kezelési lehetőségre keltjük fel ez által az érdeklődését!

Ne essen tévedésbe! Ez alapján még véletlenül se állítson fel otthon saját kezelési tervet! Nézelődjön, informálódjon, merüljön nyugodtan bele e magas szintű fogászat szépségeibe, de a személyreszabott kezelési terv kidolgozásához mindenképp találkoznunk kell!

Soha se feleddje! Mi minden esetben pácienseket gyógyítunk és nem fogászati beavatkozásokat végzünk!

Where to find us

Közösségi média

HungarySerbia