O nama

 

ProDent ordinacije se nalazi u samom centru Sremske Kamenice, koja se po svom geografskom polozaju prostire severnim padinama Fruske Gore do desne obale Dunav.

U sklopu nase ordinacije, nalazi se i nasa zubotehnicka laboratorija, sto pacijentima omogucava da mnogo lakse i brze , a pre svega kvalitetnije dodju do svojih protetskih radova.

Veliku ulogu u stomatologiji i izradi nadoknada imaju zubni tehnicari.

Iza nas stoji nasa laboratorija koja postoji vise od jedne decenije, koja poseduje licencu za rad. Pored svog vec dobro poznatog imena ima i strucan tim ljudi koji kompletnu zamisao nasih pacijenta i lekara sprovode u delo. Stalnim edukacijama , pracenjem trendova iz oblasti dentalnih materijala i tehnologija, mozemo da pruzimo visok kvalitet i nivo usluga. Redovne posete i aktivno ucesce na domacim i internacionalnim kongresima , seminarima i kursevima, omogucile su nam primenu tih saznanja. Profesinalni pristup i odlicna saradnja izmedju nasih lekara stomatologa i zubotehnicke laboratorije je veoma vazan  preduslov za  izradu visokokvalitetnih nadoknada, na veliko zadovoljstvo nas i nasih pacijenata.